Emulsie de plaja copii Cosmetic Plant SPF 30 Spray, 200 ml

9980034408
9980034408
1
Emulsie
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
2097 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:48

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Emulsie de plaja copii Cosmetic Plant SPF 30 Spray
Emulsia pentru plaja rezistenta la apa pentru copii SPF 30 este astfel conceputa incat sa protejeze pielea delicata a copiilor in timpul expunerii la soare. Filtrele solare prezente in produs sunt atent alese pentru a acoperi atat spectrul UVB cat si pe cel UVA. Formula usoara, nonalergenica si rezistenta la apa, imbogatita cu ulei de catina, ulei de masline si vitamina E, protejeaza, regenereaza si mentine hidratarea pielii.
Mod de utilizare: agitati inainte de utilizare! Aplicati abundent emulsia (aproximativ 36 g) pe toata suprafata corpului, cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent emulsia mai ales dupa baie sau stergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protectie necesar.
Nu expuneti direct la soare bebelusii si copiii mici!
Evitati expunerea prelungita la soare si in special in timpul amiezii (intre orele 11-16)!

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Emulsie de plaja copii Cosmetic Plant SPF 30 Spray, 200 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.