Dermocare 20g, Pharco

9980034819
9980034819
1
Crema
Pharco
Stoc epuizat
749 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

DERMOCARE crema
Ingrediente:
AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, DIMETHICONE, CETOSTEARYL ALCOOL, CETRIMONIUM BROMIDE, ROSA CENTIFOLIA FLOWER OIL (apa de trandafiri, Rosa damascena), P-CHLORO-M-CRESOL.
Proprietati:
DERMOCARE crema este un produs de ingrijire a pielii şi protectie anti-bacteriana recomandata pentru sugari şi copii mici care poarta scutece de unica folosinta precum şi pentru persoane imobilizate la pat. Dimethicone permite aderarea perfecta a cremei la nivelul pielii, protejând-o de iritantii hidrosolubili iar cetrimide (cetrimonium bromide) indeparteaza germenii bacterieni, atât gram-pozitivi cât şi gram-negativi. Substantele active sunt inglobate intr-o baza non-grasa şi uşor de spalat. Crema DERMOCARE este bine tolerata pe piele, fiind compatibila cu pH-ul normal al pielii şi nu produce iritatii chiar şi in cazul utilizarii indelungate.
DERMOCARE crema este folosita in special pentru prevenirea iritatiilor produse de scutece la sugari şi copii mici. Totodata DERMOCARE asigura protectia fata de infectarea leziunilor de tip taieturi superficiale sau zgârieturi; este benefica in cazul persoanelor imobilizate la pat, pentru a curata eficient pielea de germeni, contribuind astfel la prevenirea aparitiei escarelor (ulceratii de decubit / de presiune). De asemenea este utilizata pentru protectie antibacteriana in cazul colostomiilor, arsurilor superficiale şi protectia pielii impotriva uscarii sau iritatiilor datorate detergentilor sau altor substante chimice.
Mod de utilizare:
Se aplica pe piele o pelicula fina de crema, de 2-3 ori pe zi şi se maseaza uşor. Pentru un efect bactericid maxim, crema se va aplica pe pielea curata, care nu prezinta urme de detergenti sau sapun.
Precautii:
Crema nu se aplica la nivelul ochilor. A se pastra la temperatura de 15-25ºC. A nu se folosi dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemâna copiilor.
Ambalaj: tub cu 20 g crema.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Dermocare 20g, Pharco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.