D-ORS pulbere pentru suspensie orala, 20 plicuri, Aicore

9980037087
9980037087
20
Plicuri
Aurena
Stoc epuizat
5150 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Descrierea dispozitivului și instrucțiuni pentru utilizare
D-ORS este un dispozitiv medical de unică folosință în plicuri cu pulbere pentru suspensie orală. Conținutul fiecărui plic se folosește o singură dată după deschidere. Conținutul unui plic se dizolvă în 100 ml de apă. Pentru a se obține o suspensie omogenă, turnați pulberea într-un pahar, adăugați apă și amestecați încet. Se recomandă ca D-ORS să fie administrat între mese.
Indicații:
Tratamentul oral al diareii acute și cronice și al simptomelor dureroase asociate tulburărilor gastrointestinale.
Modul de acțiune al D-ORS
Un plic de D-ORS conține diosmectită și electroliți. Diosmectita este o argilă naturală caracterizată printr-o structură cristalină multistratificată care îi conferă o capacitate mare de absorbție, astfel încât atrage fluidele din intestin și astfel.
Mod de administrare:
Doza recomandată
Pentru primele trei zile:
Copii (1 - 12 luni): maximum 2 plicuri pe zi (conținutul plicului se poate dizolva în biberon și împărți în 2-3 prize pe zi).
Copii (peste 1 an): maximum 4 plicuri pe zi.
Adulți: maximum 6 plicuri pe zi.
Ulterior se continuă cu jumătate de doză până la dispariția diareii.
Durata tratamentului
D-ORS se utilizează maximum 5 zile consecutive. În cazul în care simptomele persistă, adresați-vă unui medic.
Prezentare:
20 plicuri

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

D-ORS pulbere pentru suspensie orala, 20 plicuri, Aicore

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.