Crema Spirulin, 30 monodoze x 2ml, Hofigal

5944723003250
5944723003250
1
Crema
Hofigal
Stoc epuizat
1239 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

SPIRULIN Este o crema de intretinere si regenerare cu extract total de spirulina platensis vie.
Crema “spirulin” revitalizeaza, regenereaza, hidrateaza si protejeaza fata de vant si razele solare, fiind indicata in aceeasi masura, pentru toate tipurile de ten.
Crema “SPIRULIN” este un produs natural Ne parfumat . Aceasta crema imbina in mod armonios si fericit proprietatile cosmetice aratate, cu proprietatile terapeutice care au la baza procesele de regenerare, refacere si revitalizare a tesuturilor pe care le hidrateaza , hraneste si protejeaza.
Datorita componentelor micro-algei Spirulina Platensis, crema SPIRULIN ajuta la normalizarea schimbului ionic la nivel celular, restabilirea legaturilor celulare slabite, stimularea anabolismului proteic si metabolismului la nivel celular, are actiune antioxidanta, stimuleaza cresterea si refacerea tesuturilor afectate local (taieturi, rani postoperatorii, tesuturi inflamate etc.), asigura rolul antitoxic prin eliminarea toxinelor si a radionucleotidelor (protector solar), poate fi utilizata dupa tratamente cu raze X. De asemenea, poate fi utilizata cu efecte benefice in acnee;
- dermatoze;
- urticarii;
- entorse, edeme, rupturi musculare, ajutand imbunatatirea performantelor sportive ;
- guta si febra musculara prin eliminarea acidului lactic si dezinflamarea tesuturilor;
- incetinirea procesului de uzura celulara.

Mod de administrare:
Se aplica dupa curatirea prealabila a pielii, in strat subtire , de 2 - 3 ori pe zi, sau mai des dupa caz.
Crema “Spirulin” este integral absorbita la nivel cutanat si nu necesita indepartarea ulterioara a surplusului.
Crema “spirulin” curata, vindeca, elimina durerile locale, intinereste si catifeleaza , da aspect proaspat si tanar
Prezentare:
30 monodoze a 2 ml fiecare

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema Spirulin, 30 monodoze x 2ml, Hofigal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.