Crema antirid de zi SPf 15 Bioliv Antiaging, 50 ml, Cosmetic Plant

9980045278
9980045278
1
Crema
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
1815 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Stimulantă, hrănitoare şi protectoare, crema Bioliv Antiaging de zi asigură îngrijirea zilnică, uniformizând relieful pielii, reducând profunzimea ridurilor şi întârziind apariţia unora noi. Uleiul de măsline BIO, emolient şi hidratant, alături de extractul BIO din frunze de măslin stimulant, antioxidant, tonifiant, asigură cremei însuşiri deosebite. Prezenţa ingredientului activ bazat pe o tripeptidă cu proprietăţi de intensificare a sintezei colagenului şi a acidului hialuronic, demonstrate prin teste in vitro*, conferă preparatului o acţiune antirid remarcabilă.
Testele in vivo* au indicat o diminuare cu 31% a volumului ridurilor de pe frunte şi cu 16% a adâncimii lor. Filtrele solare UVA-UVB alături de vitamina E protejează pielea de radiaţiile ultraviolete, cauză a îmbătrânirii premature.
* teste efectuate de producătorul ingredientului activ
Mod de utilizare: Se aplică zilnic, dimineaţa, prin masaj lejer pe pielea curată a feţei şi a gâtului.
Pentru rezultate optime folosiţi pentru curăţarea tenului Demachiant & Tonic Bioliv Clear şi completaţi ritualul de îngrijire cu Bioliv antiaging Cremă antirid de noapte şi Cremă contur ochi.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema antirid de zi SPf 15 Bioliv Antiaging, 50 ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.