Cotidierbe 45 Comprimate, Specchiasol

9980046407
9980046407
1
Comprimate
Specchiasol
Stoc limitat
4668 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar pe bază de SENNA, NALBĂ-de-PĂDURE și SCORȚIȘOARĂ benefic în reglarea tranzitului intestinal și în menținerea sănătății acestuia. Contribuie la confortul digestiv, stimulează peristaltismul și este util în menținerea funcției fiziologice de purificare ale organismului, în balonare și crampe. Stimulează digestia și defecația

Suplimentul alimentar Cotidierbe contribuie la funcţionarea normală a intestinului, prin stimularea directă a peristaltismului intestinal și diminuarea consistenţei scaunelor, având efect laxativ.

Nalba-de-pădure susține digestia și sănătatea gastrointestinală.
Senna – stimulează peristaltismul.
Nalba de pădure, Senna – stimulează digestia/contribuie la confortul digestiv.
Senna – contribuie la menţinerea funcţiilor fiziologice de purificare ale organismului.
Scorţișoara – reglează apetitul/contribuie la menţinerea valorilor normale ale zahărului din sânge/utilă în controlul greutăţii corporale.

Recomandat: peste 12 ani;



mg/ 2 comprimate

    extract uscat din fructe de Senna 222,2mg
    Pulbere din frunze de Nalbă-de-pădure 56 mg
    Pulbere din muguri florali de Cuișoare 4mg
    Pulbere din scoarță de Scorțișoară 4mg



Mod de administrare


A nu se consuma de către persoanele sub vârsta de 12 ani. Se va consulta medicul specialist în caz de sarcină sau alăptare. Pentru perioade prelungite de utilizare consultați medicul sau farmacistul.

Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 comprimate seara, înainte de culcare, cu o cantitate mică de apă.


Mod de prezentare: 45 Comprimate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cotidierbe 45 Comprimate, Specchiasol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.