Sirop cu gust de afine si zmeura pentru copii Somnic Advanced Kids, 125 ml, Cosmopharm

9980033867
9980033867
1
Sirop
Cosmopharm
Stoc epuizat
2799 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sirop pentru copii, cu gust de afine si zmeura.
Actiuni:
Contine un complex de ingrediente active naturale si eficiente, care faciliteaza adormirea usoara si evita trezirile nocturne.
Ingrediente/10 ml:
Apa purificata; sirop de glucoza fructoza/sirop de glucoza, fructoza, sucraloza (indulcitori); extracte apoase de flori de tei 1000 mg, frunze de roinita 1000 mg, petale de portocal-amar 1000 mg, conuri de hamei 1000 mg, frunze de verbina 1000 mg, flori de lavanda 1000 mg, glicerina (agent de incarcare); sucuri concentrate de afine si zmeura; miere; capsune (potentiator de aroma); guma xantan (agent de ingrosare); acid citric (acidifiant); benzoat de sodiu si sorbat de potasiu (conservanti).
Mod de utilizare:
De la 6 luni la 5 ani - 5 ml (o lingurita) pe zi, seara.
Peste 5 ani - 10 ml (o lingura) pe zi, seara.
Prezentare:
125 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sirop cu gust de afine si zmeura pentru copii Somnic Advanced Kids, 125 ml, Cosmopharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.