Neuromax oferta cu Ginkgo Max 30+ 30 capsule, Cosmopharm

6424272007866
6424272007866
1
Capsule
Cosmopharm
Stoc epuizat
4597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Neuromax, 30 capsule, Cosmopharm
Complex unic de ingrediente cu acțiune neuroprotectoare. Întârzie procesele de îmbătrânire cerebrală. Tonic natural al sistemelor nervos și vascular. Contribuie la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale: memorie, atenție, concentrare, coordonarea mișcărilor și echilibru emoțional.
NEUROMAX® este un complex unic neuroprotector, formula revoluționară, ce are în compoziție concentrații optime ale celor mai bine documentate plante cu acțiune sinergică pentru susținerea sistemului nervos: Citicolină, L-Carnitină, Taurina, Bacopă monnieri, Ginkgo Biloba, Fosfatidil serina, Fosfațidil colina, L-Glutamina, Acidul alfa lipoic.
Acest produs este recomandat de SNPCAR – Societatea de Neurologie și Psihiatrie a Copilului și Adolescentului din România.
Citicolina este un nutrient ce se regăsește în mod natural la nivelul celular cu rol esențial în activitatea nervoasă. O dată cu înaintarea în vârstă, cantitatea acesteia scade, cauzând degradarea funcțiilor cognitive. Ajută la menținerea echilibrului între concentrațiile de sodiu, potasiu, calciu și magneziu din organism și la creșterea cantității de glucoză metabolizată în creier. Citicolina stimulează nivelul fosfatidilcolinei- vitala bunei funcționari a creierului.
Asigură protecție antioxidantă împotriva distrugerilor neuronilor cauzate de radicalii liberi, oferă fosfolipidele necesare bunei funcționari neuronale, susține metabolismul neuronal, intensifică procesele mentale, stimulează memoria, crește atenția și capacitatea de concentrare.
Citicolină îmbunătățește funcțiile cerebrale în afecțiuni precum hipoxie, encefalită, autism, sindrom Down, hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), epilepsie, boala Alzheimer și alte tipuri de demență, boala Parkinson, SLA, senilitate și ataxie. De asemenea, are efecte benefice în reducerea anxietății, a stresului și a depresiei.
Bacopă monnieri, plantă utilizată în medicinala tradițională ayurvedică pentru proprietățile sale terapeutice, se recomandă în special în tratamentul afecțiunilor ce țin de sistemul nervos (pierderi de memorie, anxietate, ADHD și epilepsie).
Bacopa monnieri are acțiune antianxiolitică și antidepresivă prin reglarea nivelelor dezechilibrate ale aminelor biogene, crește capacitatea de învățare și memorare, stimulează inteligența și accelerează procesarea informațiilor vizuale.
Deși este folosită în general ca tonic nervos, acesta plantă are beneficii remarcabile și în reducerea stresului cotidian, contribuie la menținerea unei stări generale bune și ajută la temperarea emoțiilor, cu efect anxiolitic și antidepresiv. Beneficiile conținutului de Bacopă monnieri se extind și către sistemul cardio vascular: îmbunătățește circulația sanguină și periferică și susține buna funcționare a întregului sistem cardio-vascular.
Ginkgo Biloba, „Arborele sfânt al vieții” este cel mai prescris supliment pentru o mai bună agilitate și claritate mentală. Frunzele acestui copac sunt extrase și prelucrate în suplimente alimentare pentru miraculoasele sale efecte antioxidante (datorită flavanoidelor și terpenoidelor), în combaterea pierderilor de memorie asociate cu îmbătrânirea, stadii incipiente ale bolii Alzheimer, circulație periferică deficitară, creșterea libidoului și îmbunătățirea funcției sexuale, combaterea depresiei, recuperarea în urma unui atac cerebral și stadii incipiente ale degenerării maculare.
L-Carnitină este un aminoacid cu rol neuroprotector (asupra nervilor periferici) și antioxidant ce luptă împotriva radicalilor liberi. Reduce starea de oboseală și ajută astfel la creșterea duratei și intensității efortului intelectual și fizic.
Taurina este un aminoacid cu rol neuromodulator și neuroprotector. Prin rolul antioxidant pe care îl exercită, taurina protejează neuronii de efectul toxic al glutamatului, induce starea de relaxare, protejează retina și nervii periferici.
Fosfatidil colina este o componentă majoră a materiei cenușii, importantă pentru structura normală și regenerarea celulei nervoase (neurogeneză). Precursor al colinei, care participă la sinteza acetilcolinei (neurotransmițător), este substanța esențială în transmiterea nervoasă și funcționarea sistemului nervos central și vegetativ.
Fosfatidil serina, componenta de bază din stratul intern al membranei celulei nervoase cu cea mai mare concentrație în creierul uman, are rol în excitabilitatea și comunicarea interneuronală, ameliorează declinul cognitiv, reglează eliberarea de acetilcolină, dopamina și noradrenalină. Crește performanțele cognitive și are rol antianxiolitic și antistres (crește nivelul dopaminei).
L-Glutamina, “carburantul creierului”, este cel mai abundent aminoacid din organism, prezent în fiecare celulă a organismului uman, dar cu cele mai mari cantitați regăsite în sânge, mușchi și fluidul cerebro-spinal. Glutamina are rol antiinflamator, stimulează sinteza de gluten, scade excesul de amoniac cerebral care favorizează bolile neurodegenerative.
Acidul alfa lipoic este un antioxidant endogen cu rol neuroprotector, ce acționează la nivel central și periferic, intră și extracelular.
Efecte și beneficii:
Tonic mental. Protejează sistemul nervos. Îmbunătățește atenția, memoria și concentrarea.
- Susține funcțiile și buna funcționare a sistemului nervos și vascular;
- Oferă protecție la nivelul celulelor nervoase;
- Stimulează funcționarea conexiunilor interneuronale;
- Susține transmiterea impulsului nervos prin modularea neurotransmițătorilor;
- Asigură aportul de aminoazici necesari metabolismului cerebral;
- Oferă suport neurononal în boli neurodegenerative;
- Ajută în perioada de recuperare post AVC;
- Susține recuperarea neuromotorie;
- Are rol de protecție antioxidantă cerebrală, menține vitalitatea țesutului nervos;
- Îmbunătățește procesele de învățare, memorare, atenție;
- Crește semnificativ performanțele cognitive și coordonarea;
- Crește vigilență, atenția și scade timpul de răspuns (reacție);
- Susține funcția mentală la persoanele în vârstă, sprijină procesul de amintire;
- Reduce manifestările date de afectarea nervilor cranieni (cecitate, pierderea auzului, migrene, nevralgii);
- Reduce starea de oboseală și crește duratei și intensitatea efortului intelectual și fizic;
- Îmbunătățește absorbția digestivă a vitaminelor liposolubile;
- Ajută la buna funcționare a circulației cerebrale.
Combate stările de stres, anxioase și depresive.
- Susține echilibrul emoțional;
- Combate stresul, anxietatea și depresia, fără reacții adverse;
- Reduce migrenele, oboseala și insomniile.
Susține sănătatea sistemului cardio-vascular și a ficatului.
- Susține scăderea colesterolului și trigliceridelor, împiedică depunerea acestora în ficat;
- Reglează presiunea arterială și ritmul cardiac;
- Îmbunătățește circulația periferică;
- Reduce depunerile pe pereții vaselor de sânge;
- Contribuie la refacerea ficatului afectat de diverse afecțiuni.
Indicații:
Suplimentul alimentar NEUROMAX®este benefic în:
- deficit cognitiv și pierderi de memorie, deficit de atenție și concentrare, Boli neurodegenerative- retard ușor și mediu, dificultăți de vorbire, epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Tourette, traumatisme cranio-cerebrale, recuperare post-AVC, depresie, anxietate, dementă, oboseala, epuizare psihică și fizică.
- dureri de cap, amețeli (vertij), tulburări de auz, țiuit și pocnete în urechi (tinitus), tulburări de vedere, de echilibru sau de circulație („mâini și picioare reci”).
Precauții:
Nerecomandat gravidelor sau celor care alăptează, precum și persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Este compatibil cu medicația secundară. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.

Ginkgo Max
Proprietăți:
Tonic natural al sistemelor nervos și vascular.
Are efect antioxidant și acțiune specifică asupra sistemului nervos.
Îmbunătățește circulația la nivelul creierului și al membrelor și scade agregarea plachetară.
Crește fluxul sanguin și asigură oxigenarea eficientă a creierului.
Optimizează funcțiile cerebrale în efort intelectual, stări de oboseală, tulburări temporare de memorie, de atenție și de concentrare.
Eficient în dureri de cap, amețeli, tulburări de auz ( țiuit și pocnete în urechi), de vedere, de echilibru sau de circulație ( "mâini și picioare reci”).
Intervine în ameliorarea simptomelor legate de vârstă și întârzie procesul natural de îmbătrânire.
Ingrediente active:
Extract de Ginkgo biloba – 120 mg cu Ginkgoflavoglicozide – 28.80 mg, Terpenoide totale – 7.20 mg.

Neuromax, 30 capsule, Cosmopharm

Mod de administrare:

Adulți: 1 pe zi, la masă, cu un pahar de apă.

Ginkgo Max

Mod de administrare:

1 capsula zilnic, la micul dejun sau prânz.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Neuromax oferta cu Ginkgo Max 30+ 30 capsule, Cosmopharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.