Colon Protect cu fibre naturale si aroma de ananas, 20 plicuri, Zdrovit

9980023794
9980023794
20
Pulbere
Naturapharma
Stoc epuizat
1997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere: ColonProtect Fit este un supliment cu fibre naturale care sustine un tranzit intestinal regulat si o greutate corporala optima.
ColonProtect Fit este o formula noua, imbunatatita a produsului ColonProtect.
Cu o aroma placuta de ananans, ColonProtect Fit este un aliat eficient pentru a va ajuta sa mentineti greutatea dorita.
ColonProtect Fit va crea o senzatie de satietate si astfel va sustine efortul pentru a reduce pofta de mancare.
Compozitie: 1 plic contine: pulbere de seminte de Psyllium husk (Plantago psyllium) 2000 mg , pectine din mere (Malus domestica) 300 mg , citrat trisodic, arome de ananas, aspartam, acesulfam K, colorant E124, Maltodextrina, acid citric,

Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulti: 1-3 plicuri pe zi.
3 moduri de preparare:
in combinatie cu apa diluat - continutul unui plic intr-un pahar plin cu apa;
in combinatie cu apa concentrat - continutul unui plic intr-un pahar cu apa pe jumatate plin si se consuma imediat dupa ce s-a format un jeleu aromat;
in combinatie cu alte alimente - continutul unui plic se amesteca peste musli sau peste alte alimente.
Este important sa se consume o cantitate adecvata de lichid: cel putin un pahar de apa dupa ce s-a consumat un plic de ColonProtect. Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei. Suplimentele alimentare nu E‹nlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Contraindicatii pentru administrarea ColonProtect Fit: Contraindicat in sarcina, obstructii ale tractului gastro-intestinal, blocaj intestinal (ileus), paralizie intestinala, sangerare intestinala nediagnosticata, constipatie habituala. A se administra cu prudenta in caz de megacolon, diabet zaharat si dificultati de deglutitie. Psyllium husk poate dilua enzimele digestive. A se administra la minimum 1 ora dupa orice medicament sau supliment alimentar, cu o cantitate mare de lichid.
Prezentare: 20 de plicuri cu aroma de ananas

Review

General

Tip produs Plicuri
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Pentru mentinerea unui transit intestinal regulat si pastrarea unei greutati corporale optime
Cantitate 20 plicuri

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Colon Protect cu fibre naturale si aroma de ananas, 20 plicuri, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.