Cognis 30 Comprimate, Specchiasol

9980046397
9980046397
1
Comprimate
Specchiasol
Stoc limitat
6999 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cognis este un supliment alimentar ce conține uridin 5’-monofosfat, vitamina C, L-taurină, extract din Isop de apă, precum și homotaurină, vitamina E și Vitamina D. Este recomandat pentru menținerea funcției cognitive, protejarea celulelor neuronale împotriva stresului oxidativ și menținerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă.

Contine



    Uridin 5’-monofosfat 325 mg: uridina participă la îmbunătățirea funcției sinaptice cerebrale și asigură îmbunătățirea memoriei pe termen scurt și lung, a atenției și concentrării.
    L-Taurină 200 mg: Taurina asigură menținerea structurii membranei celulare și influențează pozitiv impulsurile nervoase și contracția musculară cardiacă.
    Vitamina C 150 mg
    Extract uscat din părți aeriene de Isop 100 mg. Isopul de apă contribuie la menținerea unei funcții cognitive bune și a memoriei optime, odată cu înaintarea în vârstă.
    Homotaurină 50 mg
    Vitamina E 30 mg
    Vitamina D 25 mg



Mod de administrare



Se administrează 2 comprimate zilnic, cu un pahar cu apă, înainte de masă.

Contine

30 comprimate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cognis 30 Comprimate, Specchiasol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.