Citroledum Family Lotiune 100ml Anti Tantari, Specchiasol

9980046381
9980046381
1
Spray Buco
Specchiasol
Stoc limitat
3997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc



Lotiunea naturala de protectie are o formula formata din uleiuri de origine vegetala extrase din plante si flori de Citronella, Salvie si  Eucalipt. Datorita compozitiei sale lasa pielea proaspata si parfumata. Îmbogățit cu mentol și hialuronat de sodiu.

Poate fi utilizat la copii cu varsta de peste 6 luni.
Formula ecologica cu o concentratie mare de substante derivate din plante. Uleiurile esențiale de Citronella, Salvie și Eucalipt protejează pielea datorită parfumului delicat pe care îl eliberează atunci când sunt aplicate. Prezența mentolului și a hialuronatului de sodiu ajută la conferirea unei senzații de prospețime și emoliență pielii. Testat pe piele sensibilă sub control pediatric și utilizabil începând cu vârsta de 6 luni.

Contine

APA, PROPYLENE GLYCOL,
POLYGLYCERYL-4 CAPRYLATE, SODIUM LAUROYL
GLUTAMATE, DECYL GLUCOSIDE, DIGLYCERIN,
M E N T H O L , S O D I U M B E N ZO AT E , S A LV I A
OFFICINALIS OIL, CYMBOPOGON WINTERIANUS
HERB OIL, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL,
EUCALYPTOL, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN,
LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, FARNESOL,
SODIUM HYALURONATE, BENZYL ALCOHOL,
DEHYDROACETIC ACID.



UTILIZARE: Pulverizați loțiunea pe corp și masați ușor. Pentru o protecție de lungă durată, aplicați loțiunea de mai multe ori pe zi.
ATENȚIONĂRI: a nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Nu utilizați pe pielea care prezintă leziuni sau răni. Evitați contactul cu ochii, gura și mucoasele. Evitați zona feselor la copii și aplicați doar pe pielea complet intactă. Întrerupeți utilizarea dacă apare roșeață sau iritație a pielii. Nu răsturnați.

Agitati inainte de utilizare. NU ÎNGHIȚIȚI. DOAR PENTRU UZ EXTERN

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Citroledum Family Lotiune 100ml Anti Tantari, Specchiasol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.