CelaNext, 30 capsule vegetale, Good Days Therapy

9980047618
9980047618
1
Capsule
Good Days Thera
Stoc epuizat
8227 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contribuie la:
protectia si mobilitatea articulatiilor si muschilor;
confortul articular si muscular;
normalizarea amplitudinii articulare;
normalizarea unghiului de flexie de la nivelul genunchiului, bratului etc.;
usurarea mersului, urcatului, coboratului etc.;
controlul reactiilor inflamatorii;
mentinerea sanatatii, elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor;
la consolidarea starii normale a articulatiilor si oaselor;
mentinerea functiei normale a sistemului muscular;
absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului.
Ingrediente active:
Extract din rasina de arbore de tamaie (Boswellia serrata) (std. 6% acizi boswellici); extract din radacina de turmeric (Curcuma longa L.) (std. 3% curcuminoizi) ; vitamina D3 (colecalciferol); Alte ingrediente: emulsifianti (polisorbat 80, polisorbat 20); apa distilata; capsula (hidroxipropilmetilceluloza).
Mod de administrare:
- 1 capsula pe zi, preferabil cu ½h inainte de masa, cu o cantitate suficienta de apa. in cazuri deosebite, pentru persoanele supraponderale, persoanele cu dificultati mai mari, doza se poate mari la 2 capsule pe zi, respectv 1 capsula dimineata si 1 capsula seara.
Precautii:
Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre componentele produsului.
Administrat conform modului de utilizare din prospect, acest produs natural nu are reactii adverse sau efecte secundare.
Prezentare:
30 capsule vegetale

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

CelaNext, 30 capsule vegetale, Good Days Therapy

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.