Ceai Antiadipos Cu Ginseng, 30 plicuri, Sanye

6934514700115
6934514700115
1
Ceai
Sanye
Stoc epuizat
897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar 100% natural, obtinut pe baza unei retete originale chinezesti din care Senna poate ajuta la scaderea in greutate si la mentinerea greutatii corporale normale.

Prezentare: cutie cu 30 plicuri a 2 g , greutate neta 60g

Compozitie: frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 25%, frunze de Patlagina-asiatica (Platango asiática)– 25%, seminte de Senna (Cassia sp.) – 25%, radacini de Ginseng-asiatic (Panax ginseng) –15%,frunze de Lotus (Nelumbo nucifera) – 10%.

Mod de prezentare si utilizare: se infuzeaza, timp de 2-3 minute, 1 pliculet de ceai in 200ml apa clocotita; se beau 2-3 ceaiuri pe zi (dozele mai mari de 3 cani pe zi determina fluidificarea scaunului).Numai pentru adulti (peste 18 ani). A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemmana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraindicat persoanelor cu afectiuni cornice grave.
A se pastra la temperatura camerei(sub 250C) , ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui, in ambalajul originar 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Antiadipos Cu Ginseng, 30 plicuri, Sanye

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.