Calm Safe 30 capsule, Pharco

6221151003670
6221151003670
1
Capsule
Pharco
Stoc epuizat
1823 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

CalmSafe, supliment alimentar cu actiune simultana pe sistem nervos si muschi. Starea de relaxare musculara, calm psihic si somnul odihnitor de noapte sunt esentiale pentru sanatatea dvs, pentru performanta si productivitatea fizica si intelectuala. CalmSafe contine extract de Floarea –pasiunii, cu o concentratie ridicata de isovitexin, substanta din categoria flavonelor, cu actiune simultana pe sistem nervos si sistem muscular, de asemenea, aceasta substanta nu produce dependenta. CalmSafe ajuta persoanele cu solicitare intensa neuro-musculara, supuse stresului si eforturilor psihice si fizice constante.
CalmSafe poate ajuta la:
– Reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste si calm interior;
– Mentinerea unei bune relaxari a musculaturii;
– Protejarea organismului impotriva stresului
Ingrediente/capsula: capsula: gelatina, anidrisorb, glicerol, apa purificata, dioxid de titan, etil hidroxibenzoat de sodiu, metilparaben, oxid rosu de fier; emulsifianti: ulei de soia, uleiuri hidrogenate de soia (tip II si I), lecitina de soia cu 45% fosfatide; extract hidroetanolic 4 :1 din parti aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) cu 1,5% isovitexin – 230 mg*, agent de ingrosare: ceara galbena de albine; agent aromatizant: etilvanilina. (*doza zilnica nu a fost stabilita). Valoare nutritionala per capsula: valoare energetica 28,5 KJ (10 kcal); grasimi 0,527g; glucide 0,258g; proteine 0,220g; sodiu 0,000738g.
Proprietati:
Starea de calm psihic si somnul odihnitor de noapte sunt esentiale pentru sanatatea dumneavoastra, pentru claritatea gandirii, performanta si productivitatea intelectuala. CalmSafe contine extract de Floarea-pasiunii eficient in stari de agitatie si neliniste si care readuce calmul necesar, favorizand totodata instalarea usoara a somnului si promovand un somn de buna calitate pe toata durata noptii, fara a da dependenta.
CalmSafe este un supliment care ajuta la:
– reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste si calm launtric,
– armonizarea starii psiho-emotionale,
– eliminarea tensiunilor psihice care impiedica instalarea somnului,
– protejarea organismului impotriva stresului
Mod de utilizare recomandat: Cate 1 capsula de 3 ori pe zi, de preferat in timpul meselor.
Precautii: datorita extractului de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) acest supliment nu este recomandat in timpul sarcinii si alaptarii.
Atentionari: Produsul contine substante cu potential alergenic: derivate de soia. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
Pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala, in ambalajul original.
Ambalaj: Cutie cu 30 capsule moi.
Producator: Safe Pharma Pharmaceutical Co., EGIPT.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Calm Safe 30 capsule, Pharco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.