Boiron Aviaire 15ch

9980015615
9980015615
1
Homeopate
Boiron
Stoc limitat
1897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
În homeopatie, există două familii de medicamente.
• Unele medicamente homeopatice nu poartă nicio indicație terapeutică sau posologie sau instrucțiuni de utilizare. Motivul? În homeopatie, același medicament poate trata diferite boli (tulburări digestive și insomnie, de exemplu) și aceeaşi afecţiune (răceala) poate fi tratată cu medicamente diferite, selectate în funcţie de pacient.
Este responsabilitatea profesionistului din domeniul sănătăţii de a determina care medicamente trebuie luate şi cum.
Aceste medicamente fără indicație terapeutică se prezintă adesea sub formă de granule în tuburi și globule în doze (formele tradiţionale ale homeopatiei) și sunt desemnate prin denumirea lor în limba latină.
• Alte medicamente homeopatice prezintă o indicație terapeutică. Compoziţia lor (o combinație de mai multe medicamente, de cele mai multe ori), a fost dezvoltată pentru a trata o anumită problemă: răceală, tuse, bufeuri de căldură, etc. Raportându-se la prospect sau la ambalaj, pacientul este capabil să știe în ce caz să ia medicamentul.
Aceste medicamente se prezintă sub formă de granule în tuburi, de globule în doze, dar şi sub formă de comprimate, geluri, unguente, siropuri, picături pentru ochi... Ele nu poartă o denumire în limba latină, ci un nume de marcă înregistrată atașat laboratorului care le deține.
Medicul dumneavoastră poate prescrie un tratament homeopatic, singur sau în asociere cu alte medicamente. Este important să se urmeze recomandările lor și să li se ceară sfatul, în caz de dubii.
Instructiuni de folosire. Apasati pe linkul de mai jos

Boiron Aviaire Ch 15

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Boiron Aviaire 15ch

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.