Keratolin Corn Foot 40%, Gel cu uree, 15ml, Biotrade

9980024576
9980024576
1
Gel
Biotrade
Stoc limitat
5326 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Keratolin Foot pentru bătături este un gel special pentru îndepărtarea bătăturilor, pielii aspre/îngroșate și calozităților. Aplicarea zilnică a gelului timp de 7-10 zile asigură o îndepărtare rapidă şi eficientă a pielii aspre și îngroșate, precum şi a celulelor moarte acumulate în stratul cornos.

Fără parabeni.

Acid Lactic – Alfa-hidroxi acid, care accelerează procesul de exfoliere, limitează dezvoltarea bacteriană și stimulează creșterea de celule noi.

Аcid Glicolic – Alfa-hidroxi acid, care crește procesul de exfoliere și stimulează regenerarea celulară.

Acid Salicilic – Beta-hidroxi acid, care stimulează exfolierea rapidă a pielii.

Pentru bătături, calozități și unele tipuri de veruci.

Exfoliază intensiv stratul acumulat de celule moarte.

Îndepărtează bătăturile și calozitățile.





Mod de administrare

În fiecare seară timp de 7-10 zile după spălarea și uscarea pielii, aplicați din gel pe regiunea afectată (bătătura, calozitate) și acoperiți cu un plasture. A doua zi dimineaţa spălaţi din abundență cu apă. După a treia zi începeţi să îndepărtaţi mecanic (cu pila sau piatra ponce) pielea desprinsă și apoi continuați să aplicaţi gelul și astfel repetați schema în următoarele zile. Dacă până în 20 de zile nu apare o ameliorare, solicitați un consult la medicul dermatolog.

A nu se folosi pe pielea lezată sau inflamată!

Produsul nu este potrivit copiilor sub 3 ani!

În cazul unui disconfort, roșeață și/sau mâncărime, opriți utilizarea produsului. Dacă simptomele nu se ameliorează până în 3 zile, solicitați un consult cu medicul dermatolog!

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Keratolin Corn Foot 40%, Gel cu uree, 15ml, Biotrade

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.