Bio Oil Gel 100ml, A D Company

9980038967
9980038967
1
Gel
A D Company Limited
Stoc epuizat
3794 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Reface bariera protectoare a pielii si hidrateaza in profunzime. Formularea de gel cu o cantitate mare de ulei permite o absorbtie usoara si creeaza un film protector care impiedica pierderea de apa, restabiland astfel gradul optim de hidratare.

Beneficii:
- gel pentru ingrijirea pielii uscate imbina emolienti (cum ar fi untul de shea) si umectanti (precum glicerina si uree), impreuna cu ingrediente cu efect calmant pentru piele (cum ar fi niacinamidele), pentru a creste hidratarea pielii;
- este noncomedogenic (nu blocheaza porii) si este suficient de bland pentru a fi folosit pe pielea sensibila;
- nu este recomandat pentru copii sub 3 ani.
Ingrediente active:
Glicerina - mareste hidratarea.
Unt de shea - hraneste si hidrateaza.
Niacinamida - ajuta la protejarea barierei naturale a pielii.
Uree - netezeste si catifeleaza.
Musetel - calmeaza.
Mod de utilizare:
Deoarece produsul este formulat avand uleiul ca baza, este necesara folosirea unei cantitati mai mici decat cantitatea de crema necesara in mod obisnuit pentru a acoperi aceeasi suprafata.
Poate fi folosit pe tot corpul si poate fi aplicat masand usor pielea, cu miscari circulare mici, pana la absorbtia completa.
Aplicati pe pielea uscata, folosind o cantitate mai mica decat atunci cand aplicati o crema.

Forma de prezentare: tub de 100 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bio Oil Gel 100ml, A D Company

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.