Crema fotoprotectoare Avene SPF 30+, 50 ml, Pierre Fabre

3282779228633
3282779228633
1
Crema
Avene
Stoc epuizat
4998 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema fotoprotectie SPF 30 se adreseaza in special persoanelor cu piele sensibila, deschisa la culoare care sunt expuse la soare, permitandu-le totusi o usoara bronzare.
Crema fotoprotectie SPF 30 formulata pe baza sistemului inovator MPI SORB care protejeaza impotriva razelor UVA si UVB , asociaza ecrane de protectie minerale brevetate.
Fotostabil si rezistent la apa, produsul asigura o protectie optima si durabila.

 
Crema contine de asemenea si pretocoferil, precurosr al vitaminei E, antioxidantacare intareste bariera cutanata.
Special conceputa pentru fata, crema, cu textura sa lejera, invizibila si non grasa se intinde usor si se absoarbe rapid, ceea ce face aplicarea ei foarte agreabila.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema fotoprotectoare Avene SPF 30+, 50 ml, Pierre Fabre

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.