Apă de gură micelară protecție anti-tartru Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

9980036459
9980036459
1
Solutie
Stoc epuizat
1949 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc


Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.
Proprietăți
- acțiune antibacteriană;
- conferă o respirație proaspătă;
- previne formarea tartrului și a inflamațiilor gingivale;
Formula inovatoare protejează împotriva depunerilor dăunătoare și a tartrului, chiar și în zonele unde accesul cu periuța de dinți este dificil. În plus, previne formarea cariilor și a problemelor gingivale. Produsul are efect pe termen lung, conferind o senzație de prospețime.

Mod de utilizare:
Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. NU se ingerează. Aroma de frozen mango. Destinat exclusiv adulților.
Prezentare:
500 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apă de gură micelară protecție anti-tartru Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.