Acne Control Crema 30ml, Pharmacore

9980026243
9980026243
1
Crema
Pharmacore
Stoc epuizat
9278 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 14:00

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema Acne Control de la Pharmacore este solutia in lupta cu acneea. Reduce punctele negre, eficienta acestei creme fiind demonstrata prin studii clinice. In plus, Crema Acne Control scade productia de sebum, destupa porii si imbunatateste circulatia la nivelul pielii. Formula sa activa are proprietati calmante, previne formarea punctelor negre si scade aparitia de leziuni noi cauzate de acnee, in special in cazul femeilor adulte si fumatorilor, dar si in cazul adolescentelor. Ideala in tratamentele de intretinere a pielii uscate, deteriorate, pentru formele usoare si moderate de acnee. Regleaza secretia de sebum si are proprietati de intinerire, hidratare si calmare a iritatiilor pielii.
Datorita celor doua formule patentate, complexul Iris Florentina si Chelisin®, crema are actiune antiinflamatoare si astringenta, seboreglatoare, blocand excesul hormonilor implicati in acnee si reducand astfel producerea si oxidarea sebumului de la nivelul pielii.
Crema Acne Control vindeca semnele lasate de acnee, fiind ideala pentru pielea cu tendinta la acnee si pentru formele usoare si moderate de acnee. Se poate asocia cu tratamentele medicamentoase recomandate de mediul dermatolog, fara efecte secundare.
Indicata in formele usoare si medii de acnee ale adolescentului si adultului, precum si ca adjuvant pentru tratarea acneei severe (in asociere cu tratamentele medicamentoase recomandate de mediul dermatolog). Cele doua formule patentate din crema-tratament blocheaza excesul hormonilor implicati in acnee cat si efectul nicotinei care expune tenul la acnee. Scade productia de sebum si atenueaza semnele specifice pielii fumatorilor. Hraneste pielea cu tendinta de acnee si o ajuta sa se vindece, actionand asupra fiecarui factor patogenic din acnee. Este eficienta chiar si dupa barbierit, cand pielea este mai sensibila. Actiune dovedita prin studii clinice.
Compozitie:
Iris Florentina®, Chelisin®, extract Aloe barbadensis, extract Trifolium pratense, glicerina, vitamina A si E, zinc, bisabolol, retinil palmitat, uree, acid lactic, niacinamida, carnitina.
Mod de folosire:
Se aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, pe zonele afectate (fata, gat, umeri)
Cat timp: minim 3 - 6 luni
Recomandare:
Curata pielea cu Pharmacore® Acne Control Gel pentru Curatare inainte de aplicare si asociaza cu suplimentul Pharmacore® Oral (plicuri) pentru a avea beneficiile complete ale terapiei IN/OUT.
Prezentare:
30 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Acne Control Crema 30ml, Pharmacore

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.