Test Antigripal Influenza A și B (Virus gripal A și B), 1 set, Narcis

9980037180
9980037180
1
Test
Narcis
Stoc epuizat
2517 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:52

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Kit pentru testare rapidă Influenza A și Influenza B(Virus gripal A și B) pe bază de Antigeni (Aur Coloidal)【Denumire Produs】Kit pentru testare rapidă InfluenzaA și InfluenzaB (Virus gripal A și B) pe bază de Antigeni (Aur Coloidal)【Indicații de utilizare】Kit-ulpentru testare rapidă Influenza A și Influenza B (Virus gripal A și B) este un test pentru diagnosticul in vitro prin detecția calitativă a antigenelor nucleoproteice a virusurilor Influenza tip A și B în probele din secreții nazofaringiene sau ororfaringiene prelevate cu ajutorul unui tampon, utilizând metoda imunocromatografică.Produsul este destinat pentru a ajuta diagnosticarea rapidă a infecțiilor virale cu Influenza tip A și B. Rezultatele negative trebuie să fie confirmate prin alte metode precum culturile de cellule.


【Metoda de determinare】Kit-ul pentru testare rapidă Influenza A și Influenza B (Virus gripal A și B) este o metodă de analiză immunocromatografică membranară ce utilizează anticorpi monoclonali specifici pentru antigenele nucleoproteice virale ale Influenza tip A și B în probele prelevate cu tamponul de pe mucoasa nazofaringiană și orofaringiană (nas sau găt).Banda de testare este compusă din mai multe secțiuni (pad-uri) denumite în continuare: pad-ul pentru eșantion, pad-ul cu reactivi, membrana de reacție și pad-ul de absorbție. Pad-ul cu reactiviconține aur colloidal conjugat cu anticorpi monoclonali sensibili la virusurile Influenza A și B, membrana de reacție conține anticorpi monoclonali specifici fie pentru virusuri Influenza tip A, fie pentru virusuri Influenza tip B și anticorpi policlonali specifici pentru globulina murinică. Întreaga bandă este fixatăîntr-un dispozitiv din material plasticAtunci când eșantionul (proba) este aplicată în depresiunea corespunzătoare probei, compușii uscați din pad-ul cu reactivisunt dizolvați și migrează de-a lungul benzii împreună cu proba. Dacă proba conține virusuri Influenza A sau B, se formează un complex între compușii anti-influenzaA sau B și virusurile din probă și virusul va fi capturat de către anticorpii monoclonali cu specificitate pentru Influenza tip A sau B aplicați în regiunea T a benzii. Rezultatul va apare în circa 15 minute de la aplicarea probei prin apariția unei liniiroșii ce se formează în regiunea T a membranei.A doua linie roșie ce apare in regiunea de control (C) servește ca metodă de control ce indică că proba a avut un volum corespunzătorși că îmbibarea membranes-a realizat corespunzător.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test Antigripal Influenza A și B (Virus gripal A și B), 1 set, Narcis

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.