Sanohepatic Colesterol, 56 comprimate, Zdrovit

9980026214
9980026214
1
Comprimate
Stoc epuizat
2906 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contribuie la menținerea funcției normale a ficatului
ü De ajutor în menținerea concentrației normale ale colesterolului în sânge
ü Ajută la eliminarea toxinelor din organism
Ingrediente: vitamina B2 1,4 mg (100%*), vitamina B6 1,4 mg (100%*), vitamina B12 2,5µg (100%*), L-aspartat de L-ornitină 75 mg, colină 41,25 mg, monacolină K 5 mg.
Colesterolul bun (HDL) provine din două surse – din ficat și alimentație. Monacolina K este o substanță activă extrasă din drojdia de orez roșu, o moleculă naturală care inhibă producerea de colesterol.
Colina este o vitamină hidrosolubilă care contribuie la eliminarea substanțelor toxice și a metaboliților inutili acumulați în organism și înlesnește funcțiile ficatului. Eficiența acestei vitamine crește prin asociere cu vitamina B12.
L-aspartatul de L-ornitină este o combinație a doi aminoacizi care intensifică procesele de detoxifiere ale amoniacului în ficat.
Contraindicații: Nu va fi utilizat de femeile însărcinate sau cele care alăptează. Nu trebuie folosit concomitent cu medicamente hipolipemiante, antifungice sau antibiotice. Nu este recomandat consumul concomitent de suc de grapefruit.
Mod de utilizare:
2 comprimate pe zi, inghitite cu suficient lichid
Prezentare: 56 comprimate filmate

Review

General

Tip produs comprimate
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Sustine functionarea normala a ficatului
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar
Cantitate 56 comprimate

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sanohepatic Colesterol, 56 comprimate, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.