Masca Chirurgicala Reutilizabila din Tesatura, 4 straturi, 1 bucata, Non Woven

485484912266
485484912266
1
Dispozitiv
Non Woven
Stoc epuizat
300 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 15:35

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Domeniu de utilizare:
1. Se recomanda clatirea si uscarea produsului inainte de utilizare.
2. Asezati pe fata masca de protectie. Pozitionati cele 2 barete elastice pe urechi astfel incat masca sa se potriveasca corect pe partea inferioara a fetei.
3. Pentru o fixare sigura ajustati suprafata mastii pe conturul fetei si a nasului respectiv asigurativa asupra faptului ca masca protejeaza partea inferioara a fetei.
4. Asigurativa cu ambele maini ca masca este asezata in mod corespunzator.
Mod de utilizare:
Se recomanda utilizarea mastii de mai multe ori. Utilizare continua pe parcursul a 8 ore urmata de spalarea manuala in apa cu temperatura min. 65ºC respectiv max. 90ºC sau in masina de spalat,in sac special de spalare.
Se utilizeaza in mod exclusiv in situatii in care viata nu este pusa in pericol din cauza nivelului de poluare respectiv utilizarea sa este conforma cu reglementarile in materie de sanatate si securitate in vigoare.
Atentie: utilizatorul trebuie sa fie asigurat cu informatii adecvate si detaliate asupra aplicarii,utilizarii si purtarii mastii.Utilizarea mastilor nu este permisa in medii cu impuritati ce nu pot fi filtrate sau lipsite de oxigen. In interesul atingerii unei protectii maxime, masca de protectie trebuie sa se potrivesca in mod corespunzator fetei utilizatorului.
Indepartati si inlocuiti imediat masca in cazul deteriorarii acesteia.
Fabricate in Romania!
Atentie, masca trebuie sterilizată după fiecare utilizare. Nu trebuie atinsă suprafata măstii decît după sterilizare (si doar cu mîini dezinfectate) După ce a fost pusă pe fată, în măsura posibilului, nu mai trebuie dată jos decît pentru dezinfectare. Cînd se umezeste, după 2-4 ore de purtare, golurile din tesătură se măresc si protectia oferită de mască se reduce substantial - aceasta regula este valabila in cazul oricarei masti, inclusiv mastile chirurgicale.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Masca Chirurgicala Reutilizabila din Tesatura, 4 straturi, 1 bucata, Non Woven

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.