Bloxivir Spray oral, gel, 20 ml, USP

5903031284942
5903031284942
1
Dispozitiv
Usp
Stoc epuizat
6287 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Dispozitiv medical
Bloxivir® Spray Oral este destinat protecției zilnice împotriva virusurilor care produc inclusiv COVID-19, raceala si gripa. Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi, atât preventiv (profilactic), cât și ca tratament, la adulți și la copii cu vârsta peste un an.
După aplicarea pe mucoasa bucală, creează o peliculă care acționează drept barieră mecanică împotriva agenților patogeni, iar ingredientele din compoziție - iota-caragenan, hialuronat de sodiu și ectoină – dezactivează agenții patogeni. Bloxivir® este atât o metodă de prevenire, cât și de combatere a infecțiilor virale ale căilor respiratorii superioare, cauzate, printre altele, de virusuri gripale și coronavirusuri, inclusiv SARS-CoV-2.
Indicații:
1.BLOCHEAZA VIRUSURILE SI OFERA PROTECȚIE ÎMPOTRIVA PĂTRUNDERII VIRUSURILOR IN ORGANISM ȘI RĂSPÂNDIRII VIRUSURILOR (prin limitarea transmiterii de la persoanele simptomatice sau asimptomatice la alte persoane).
2.CALMEAZA SIMPTOMELE INFECȚIILOR ȘI SUSTINE TRATAMENTUL
- Blochează multiplicarea virusurilor și calmează simptomele infecțiilor virale ale căilor respiratorii, inclusiv ale faringitei, cat si tusea seaca.
3.SCURTEAZA DURATA BOLII cauzate de infecții bacteriene sau virale ale mucoasei nazale si reducerea probabilitatii. de suprainfecție bacteriană.
Efectul protector începe imediat după aplicare si dureaza pana la 5 ore.
Ingrediente:
Iota - Caragenan, Ectoina, Acid hialuronic
Mod de utilizare:
Tip administrare: Administrare nazala
Pentru: Adulti si Copii incepand cu vârsta de un an: 1-2 doze de gel în cavitatea bucala, la intervale de 4-5 ore între aplicări.
Ambalajul de 20 ml conține 200 de doze de produs.
Prezentare:
20 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bloxivir Spray oral, gel, 20 ml, USP

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.